07 - 09 юли 2017 - Гран При по волейбол за жени - Русе 2017

Други Други партита 10.07.2017 | 09:07ч.
FIVB WORLD GRAND PRIX RUSE 2017 по волейбол за жени ще се проведе от 07 до 09 юли 2017 г. в „БУЛСТРАД АРЕНА“, като в град Русе ще участват общо 4 отбора от Южна Корея, Казахстан, Германия и България.
„За първи път Русе има изключителната възможност да е домакин на спортни събития от международен характер, което да допринесе и за развитието на местната икономика и бизнес“, споделиха в началото мениджърите на „БУЛСТРАД Арена“.
. „БУЛСТРАД АРЕНА“ е прекрасно съоръжение, с което да се гордеете, защото в следващите две години в Русе ще се говори масово за волейбол“, заяви инж. Лазаров – президент на БФВ. Обявен бе и изборът на „БУЛСТРАД АРЕНА“, като една от трите зали в България, в която ще се проведе Световното първенство по волейбол през 2018 г. То ще се играе едновременно в България и Италия. „Убеден съм, че взехме най-правилното решение да изберем Русе, защото градът заслужава да има спорт на най-високо ниво“, добави Любомир Ганев. Кметът на Община Русе Пламен Стоилов благодари на ръководството на БФВ, на Пламен Бобоков и на мениджърите на залата за усилията, които полагат за  развитието на „БУЛСТРАД АРЕНА“.
„Година и половина след откриването на залата можем да се гордеем, че в нея ще се проведе Гранд при по волейбол за жени, с което ще докажем, че може да посрещнем Световното първенство по волейбол през 2018 г. Не е самоцел всичко, което се случва. Ще възродим волейбола и ще го превърнем в приоритетен спорт“, заяви г-н Стоилов.
Цените на билетите са изключително достъпни: Дневен билет - 5 лв. Пакетен билет (за всички 3 дни) - 12 лв. Ученици и студенти - 3 лв. (срещу представяне на студентска или ученическа книжка) Пенсионери и инвалиди - безплатно Деца до 12 г. - безплатно с придружител Разпространяват се в мрежата на Тикетпортал ( www.ticketportal.bg ), която включва всички бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, магазини Office 1, билетен център НДК, каса „Арена Армеец“, магазини „На тъмно“, книжен център Greenwich. От петък, 30 юни, пропуски ще се предлагат и на място на касите на „БУЛСТРАД Арена“. Programa_1

Още от Други

Още от Други партита

© 2019 Thesite All rights reserved!