6 Октомври 2016 - Васко Василев

Концерти 07.10.2016 | 09:10ч.
И Васко Василев ще наелектризира БУЛСТРАД АРЕНА с паметен концерт! Един от най-обичаните и уважавани музиканти в България, признат и по света, ще зарадва Русе на 6 октомври.
“След концерта “Арена Армеец” все повече хора ме питаха защо само в София и няма ли да отидем и до техните градове. Реших, че мога да направя малко пренареждане на ангажиментите си и така успях да освободя достатъчно време за 12 концерта. Наистина нямам търпение да дойде септември и много се радвам, че включихме градове, в които никога не сме били като Свиленград, Панагюрище, Ямбол, Шумен.”, сподели Васко Василев.
На 6 октомври именитият цигулар ще гостува и при нас в Русе, a билетите са на цени от 20 до 50 лева. Концертите са обединени в темата от фламенкото и испанската музика, а освен Васко Василев на сцената ще бъдат и част от членовете на испанската група “Чамбао” – Тони Кантеро (китари), Тони Ромеро (пиано) и Хуан Ередия (перкусии). Всички концерти са с подкрепата на дългогодишните партньори на Васко Василев – верига магазини Lidl България. Продажбата на билети стартира от днес в мрежата на ивентим – онлайн на eventim.bg и на касите на верига магазини Техномаркет, Технополис, бензиностанции OMV, книжарници Офис 1, както и във всички пощенски клонове на Български пощи. Източник: http://bulstradarena.com/bg/sybitiya/vasko-vasilev

Още от Концерти

© 2019 Thesite All rights reserved!