Агенция за развитие на човешките ресурси стартира първия курс по 3D Max и Maya

Актуално 05.11.2020 | 09:11ч.

Имаме удоволствието да ви уведомим, че въпреки всички трудности Агенция за развитие на човешките ресурси стартира от 13.11.2020 г. своя първи курс на обучение по програмите 3D MAX и MAYA. Поради усложнената епидемиологична обстановка курса ще е изцяло онлайн. За тази цел експертите от сдружението разработиха онлайн обучителни модули в платформата Moodle, където са качени обучителните модули, а за провеждането на лекциите ще се ползват платформата Zoom. Участие в него ще вземат 15 младежи подбрани от Фейсбук група „Креативно Русе“. Заниманията ще се водят от висококвалифицирани преподаватели и специалисти в областта.

Агенцията подготвя и други онлайн курсове за младежи, които се очаква да стартират през следващите месеци. Конкурсът за набирането на кандидати за тях ще бъде обявен в русенските медии.

Съобразявайки епидемиологичната обстановка в страната курсовете ще стартират в дистанционна онлайн среда. В зависимост от динамиката на здравната ситуация тяхното провеждане може да бъде пренесено на живо в новоизградения, снабден в високотехнологично оборудване Креативен център Русе.

Курсовете се организират по проекта „CODE - (Компетентни възможности за цифрова заетост)“, субсидиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез безвъзмездните средства от ЕИО и Норвежкия фонд за младежка заетост. Целта на проекта CODE е да предостави възможности за качествена заетост на уязвими млади хора в риск от бедност.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!