Библиотекари ще обучават на „Потоци пари” предприемчивите посетители на РБ "Любен Каравелов"

Дванайсет библиотекари бяха обучени в принципите на играта „Потоци пари”. Обучението е част от проект „Забавна финансова грамотност” на Регионална библиотека "Любен Каравелов", а целта на играта е да изгради нови навици по отношение на парите.

Целта на проекта е даде възможност на посетителите да получат професионален съвет и да сбъднат мечтата си като се подготвят за реалните трудности, които могат да срещнат по пътя към осъществяването им.

Играта „Потоци пари” ("Ca$hflow") е създадена от Робърт Кийосаки, авторът на „Богат татко, беден татко”, „Четирите потока на парите” и др., чрез нея по забавен, лесен и ефективен начин се изграждат практически навици и умения, необходими за постигане на финансова свобода и сбъдване на мечти.

Именно в играта всеки може да изпита последствията от неправилното харчене без това да му струва нищо, както и да научи успешни инвестиционни стратегии, без да притежава капитал, разказват от библиотеката.

В най-скоро време посетителите на библиотеката ще имат възможност да изпитат удоволствието от играта и да научат повече за това кои са добрите стъпки по пътя към финансовата независимост, обещават от Регионална библиотека „Любен Каравелов”.

thesite thesite thesite

Още от Книги

Още от Полезно

© 2019 Thesite All rights reserved!