ПОКАНА за ОНЛАЙН ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА - Panodyssey

Актуално 09.08.2022 | 12:08ч.

Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия има удоволствието да Ви покани да участвате в ОНЛАЙН ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА за представяне на новата социална медия за творци Panodyssey на 31 август 2022 г., от 11.00 ч., чрез Google Meet.

В рамките на един час ще бъдат представени възможностите на социалната медия Panodyssey, която дава шанс на професионалните и непрофесионалните писатели, журналисти, блогъри, редактори, преводачи, илюстратори и други автори да публикуват творбите си и да печелят от тях, като получат достъп до голяма публика. Медията предоставя огромните си функционалности напълно безплатно, а регистрираните автори по своя преценка публикуват творбите си за безплатно или за платено четене.

Бизнес центърът, като единствен български партньор в това новаторско европейско начинание, ще Ви даде практически указания как да се възползвате от медията Panodyssey и да отговори на Вашите въпроси.

Участието в информационната среща е напълно безплатно, но е необходимо да попълните кратка онлайн регистрационна форма ТУК. Няколко дни преди срещата на посочения от Вас адрес на електронна поща ще получите линк. Не се изисква инсталиране на специални програми, нужно е единствено да имате интернет връзка и да последвате линка.

Заповядайте в света на европейското творческо семейство!

Новата медия се финансира от програма „Творческа Европа“. Ако искате да се запознаете с повече подробности преди срещата – можете да го направите тук

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!