"Дунав" посече мечтите на "Крумовград" в сетния миг

Мехмед Сабри донесе безценен домакински успех в 87-а минута

Дунав Русе успя да вземе голяма победа с 2:1 срещу гонещия промоция Крумовград в първия двубой от 25-ия кръг на Втора лига. Мирослав Будинов успя да се разпише още в 9-а минута. Мартин Сораков вкара в 71-а минута за гостите. Мехмед Сабри донесе безценен домакински успех в 87-а минута, предаде Gong.bg.

Още във втората минута Джан Хасан от състава на домакините успя да стреля от добра позиция, но стражът на Крумовград Благой Макенджиев успя да спаси. Домакините продължиха да са по-силни и логично откриха резултата след мощен удар на Мирослав Будинов, който не остави шансове на Благой Макенджиев.

Крумовград се опита да реагира и в 34-а минута Калоян Стефанов беше изведен на стрелкова позиция, но нацели гредата. В 37-а минута Мартин Сораков стреля, но слабо и Дамян Дамянов спаси.

В началото на втората част Миро Будинов отново излезе на стрелкова позиция, но този път не произведе добър удар. В 57-а минута Стефанов пък тества Дамянов, но младият страж се справи. Двадесет минути преди края дойде изравнителен гол за гостите. След ъглов удар топката беше отклонена, а Мартин Сораков я заби зад гърба на Дамянов за 1:1.

Три минути преди края топката беше отклонена след дълго подаване, а Мехмед Сабри пое и разстреля Благой Макенджиев за 2:1.

 

Източник: DunavMost

Още от Русе

Още от Последни публикации

© 2019 Thesite All rights reserved!