Галерията започва онлайн игра "Селфи с картина"

Русенската художествена галерия започва онлайн игра "Селфи с картина". Инициативата цели да стимулира използването на изкуството като средство за общуване по време на извънредното положение в страната.

Условията за участие са прости: Трябва да се избере любим автор/творба  от фонда на галерията, тези, които са Ви направили най-силно впечатление, докато сте били на посещение в нашите зали. Ако досега, по една или друга причина, не сте имали тази възможност, може да откриете част от тях  на сайта ruseartgallery.weebly.com и Фейсбук страница www.facebook.com/ruseartgallery/. Ако въпреки това,  отново не припознавате творбите като свои,  но имате любим художник и искате да участвате, може да се свържете с екипа на РХГ за информация и снимки. Периодично във  Facebook страницата на галерията ще бъдат публикувани фотографии на избраните произведения. Не забравяйте да споделите вашите контактни данни (име, възраст, населено място), ако сте съгласни те да бъдат отразени.

След края на извънредното положение и тази инициатива, галерията ще подготви изложба, а ценителите на изобразителното изкуство ще имат възможност да направят селфи с Вашите творби.


 

Още от Култура

Още от Конкурси

© 2019 Thesite All rights reserved!