Играорци празнуваха заедно рожден ден в цветовете на българския трикольор

След като дни по-рано танцова школа "Играорци" с художествен ръководител Богдан Донев пред пълна зала в Доходно здание изнесе концерт по случай 13-тия си рожден ден, близо 200 Играорци вчера отбелязаха празника заедно в голям русенски комплекс. Всички бяха облечени в цветовете на българския трикольор и с много танци и настроение под звуците на народната музика те си създадоха забележителен спектакъл. За празника имаше голяма торта с български мотиви, а Богдан Донев, заедно с тримата лектори - Боян, Марина и Денислав получиха лични подаръци - албуми със снимки от различни спомени от участниците в Школата.

 "Заедно постигнахме много - не просто учим традиционни танци, но съхраняваме българщината и създаваме приятелства. Ние сме едно голямо семейство", заяви Богдан Донев.

Школата обединява близо 400 любители и в нея са добре дошли както хора, които за първи път ще се хванат на хорото и ще заиграят народни танци, така и напреднали танцьори, за които българските народни танци и народни хора са се превърнали в любимо занимание в свободното време.

Още от Танцови формации

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!