Инициатива „Започни млад“ с тридневно онлайн събитие в подкрепа на млади предприемачи

Актуално 23.11.2021 | 11:11ч.

През ноември сп. „Български предприемач“, заедно с Русенска търговско-индустриална камара и Бизнес иновационен център „Инобридж“, ще проведат 50-часовото събитие за подкрепа на предприемачи, които искат да стартират собствен бизнес. „Започни млад“ има за цел да осигури практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи чрез финансиране, подкрепа от ментори и партньори, откриване на съмишленици за създаване на бизнес и предоставяне на среда за изява.

Стартът на събитието ще бъде на 26 ноември от 19:00 до 21:00 часа, а финалът и обявяването на победителите на 28 ноември от 18:00 до 20:00 часа.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне начинаещите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. Събитието е подходящо за предприемчиви личности на всяка възраст, както и за хора, които търсят реализация и биха искали да станат част от иновативен и успешен екип. Специално подбрано жури, което включва представители на бизнеса и образованието ще отличи най-добрите екипи, които ще получат награди от партньорите на събитието.

За повече информация и регистрация за събитието: https://www.bem.bg/event-details/start-young-sofia

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!