Избираме „Посланик на Русе“, с който да се гордеем

От днес стартират номинации за „Посланик на Русе“, съобщават организаторите от Община Русе.  В срок до 15 февруари на интернет страницата на Общината всеки може да номинира свой роднина, близък, познат, приятел, човек за който е чувал, човек на когото се възхищава, човек, който го вдъхновява с постъпките  си и с успеха си. Необходимо условие е настоящите и бъдещи „посланици“ да са родени в Русе или животът им да е свързан с нашия град. На 6 май – Гергьовден, празник на града, Община Русе ще покани значимите и успели русенци.

Номинацията за „Посланик на Русе“ може да е за конкретен принос или за цялостното въздействие върху културния, социалния, икономическия, научния или политическия живот в страната и чужбина. Постъпките на „посланиците“ трябва да са пример за хората, независимо от гражданството им и в коя точка на света живеят.

Номинациите са за личности, с които нашият град трябва да се гордее. Те трябва да вдъхновяват със своите дела и успехи, личности, които са модел за подражание, в областта, в която се развиват. Номинираните личности трябва да със значителен потенциал за обединяване и развитие на обществото, хора отличаващи се с доблест на професионално или личностно ниво, хора с оригинално и иновативно мислене.

Още от Други

Още от Други партита

© 2019 Thesite All rights reserved!