Креативен център Русе първи представя иновативна услуга за бизнеса

Актуално 19.09.2022 | 02:09ч.

Нова услуга за бизнес сектора представи в петък, 16.09., Креативен център Русе. С нея всеки бизнесмен ще може да покани клиентите си с помощта на телефон или компютър да разгледат фирмата му от вътре, да се запознаят с екипа, контактите и работното време, а също и с някои от най добрите им продукти.

Услугата включва създаването на бизнес профил, чрез който фирмата се визуализира в дигиталното пространство и най вече в гугъл търсачката и гугъл мапс . Креативен център русе предлага и комплексна услуга, която включва създаване на бизнес профил в гугъл, и 360 градусово заснемане и вътрешна виртуална разходка в офиса или заводът.  Това е един добър метод компанията да представи професионалната си атмосфера и да предостави информация за всичко, от което клиентите му се интересуват - средата на производство, обурудване, предлагани стоки. Висококачествените снимки в малката бизнес обява ще помогнат на клиентите да ви намират по-лесно, а 360-градусовите обиколки ще позволят на клиентите да разгледат бизнеса отвътре и ще увеличават видимостта му онлайн.

Google My Business позволява на тези фирми да кажат на клиентите си „Гордея се с бизнеса си и знам, че и вие ще ни обичате!

Новата услуга изтъква предимствата на бизнеса само за секунда. Докато преди бизнесът можеше да се слее с всеки друг конкурент с всички скучни снимки, бизнес описания и обещания, сега хората имат истинска причина да се мотаят и да проучват вашата страница, уебсайт и бизнес в Google My Business.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!