Летните обучения на Креативен Център Русе отново събраха креативните и любознателни младежи на Русе

Актуално 11.08.2022 | 12:08ч.

И това лято обученията на Креативен център Русе събраха голям брой талантливи и любознателни деца от Русе и областта, желаещи да навлязат в сферата на модерните технологии, и с помощта на експертните ни преподаватели да развихрят фантазията и творческото си мислене.

В залата ни на ул Николаевска 40 децата имат уникалния шанс да се обучават и творят на собствен компютър с таблет за рисуване, лицензирани софтуери, 3-де очила. Успоредно с присъствените курсове, Центърът предоставя и онлайн варианти за обучение, които дават достъп на ученици от други населени места да присъстват на курсовете, а също и да гледат лекциите в удобно за тях време в Moodle обучителната платформа.

Обученията ще дадат възможност на младежи над 12 годишна възраст да се запознаят с основите на AdobePhotoshop, фотография, дигитално рисуване, Adobeillustrator, с техниките за създаване на 3D модели на персонаж и среда в игрите, сценарии за видеоигри и проектиране на нива, с бизнес модели за представяне и реклама на игри с помощта на графичния дизайн. Прилагайки наученото курсистите успешно създават свои фантастични герои, разработват концепции за собствени игри и други. Най-амбициозните и упорити таланти ще могат да надградят и усъвършенстват наученото в следващи обучения.

През месец септември Екипът на Креативен център Русе предвижда организирането на нови форми на присъствени и онлайн обучения и групи, които да подкрепят творчески настроени младежи от Русе в реализирането на индивидуални и съвместни креативни проекти.

Повече информация за нашите курсове и инициативи може да намерите на новосъздадения ни уебсайт https://creativeruse.eu/, който от първи септември ще е напълно завършен, а също и на https://www.facebook.com/CreativeRuse.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!