Михаил Билалов и Ники Урумов отново на русенска сцена

Култура Театър 04.02.2020 | 09:02ч.

Михаил Билалов и Николай Урумов ще играят отново на русенска сцена в най-новия спектакъл на Драматичен театър „Сава Огнянов“ – „Когато индийците ни купят“. Комедийният спектакъл е поставен от Орлин Дяков. Сценографията и костюмите са на Виолета Радкова, музикалната среда е на Пламен Мирчев – Мирона, а хореографията е на Петя Иванова. В ролите ще се включат

Михаил Билалов, Николай Урумов, Татяна Цветкова, Ралица Константинова, Красимир Ненков.

Сюжетът ще разкаже за Ален Крафт – кротък човек на средна възраст, който не подозира какво го очаква, когато отива да изтегли пари от банката си. Новото индийско ръководство на банката обаче блокира сметката му и го заключва вътре. Той не само че вече не може да използва сметката си, но и не може да напусне банката! Заключването е задействано чак от централния офис в Ню Делхи, откъдето отказват да го освободят!

„Когато индийците ни купят“ е комедийно бижу, изпълнено с хумор и абсурд, поднесено с неподправен финес. Не всеки ден можем да се посмеем на банкерите, които с готовност ни вземат парите, но понякога трудно ги връщат! Пиесата е носител на награда „Молиер“ за най-добрата комична пиеса през 2008 г.

Още от Култура

Още от Театър

© 2019 Thesite All rights reserved!