Мотор шоу Полицейска академия в Русе

Забавления 27.09.2019 | 10:09ч.

Истински екшън и още по-истински, спиращи дъха каскади могат да се видят на живо за първи път в Русе на Мотор шоу „Полицейска академия". Продуцент и автор на уникалния мото спектакъл е известният български каскадьор Иво Долапчиев. Той е един от главните участници в него – влиза в ролята на шерифа. Самото шоу преминава като холивудска филмова лента, само че на живо, в която борбата е между бандити и полицейски служители, а в центъра на фабулата е ценен диамант, който полицията трябва да опази.

 

Зрелищни каскади, демонстрации, майсторско управление на мотори, автомобили и ATV, сложни акробатични номера насищат спектакъла и обещават два часа, изпълени с емоции, адреналин и атрактивни изпълнения.

В Мотор шоу „Полицейска академия" участват каскадьорите Иво Долапчиев, Крум Николов и Диего Родригес, а в акробатиката и балета зрителите ще видят нежната половина на състава -Надежда Долапчиева и Даниела Керчева. Водещ и организатор на Шоуто е небезизвестният Росен Янчев.

Шоуто е представяно в Гърция, Италия и други страни, както и в много градове в България. В Русе идва за първи път и ще се проведе на общинския паркинг до НАП от  04.10 до 06.10.2019 г. от 18:00 часа. Специално за детската публика Иво Долапчиев е приготвил изненада. Мотор „Хот Уилс Драгстер", направен по модел на една от играчките в популярната серия, ще бъде представен лично от известния каскадьор. Долапчиев, който прави и най-опасния номер "Глобуса на смъртта", години наред участва в подобни мото спектакли в чужбина, докато решава, че българската публика също заслужава такова шоу. Връща се в родината, събира екип и създава невероятен спектакъл с опасни каскади с мотори и автомобили, който вече четвърти сезон предизвиква фурор навсякъде, където е представян у нас.

Генерален партньор на събитието е Община Русе.

Още от Забавления

© 2019 Thesite All rights reserved!