На 28 февруари Илияна Хинова ще представи своята книга „365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години“

На 28 февруари (сряда) от 18:00 ч. в зала „Заседателна“ на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ Илияна Хинова ще представи своята книга „365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години“ – идеи от практиката на един ерготерапевт, с които да помогнете на детето си да напредва с лекота.

В книгата „365 сензорни игри, съвети и упражнения за деца от 0 до 5 години“ авторката подбира някои от най-лесните и приложими идеи, проверени и доказани в ерготерапевтичната практика. Ако ежедневно отделяте по двайсетина минути за някоя от дейностите в книгата, ще осигурите на вашето дете правилна сензорна стимулация, която ще му помогне да опознава и изучава света по-лесно и по-бързо. Така ще положите основите на пълноценно двигателно развитие и добро езиково усъвършенстване на детето си. Тези дейности също ще допринесат за неговата емоционална регулация, координация и концентрация. Тази увлекателна и практическа книга е подходяща както за родители, така и за професионалисти в различни области: педагогика, ерготерапия, логопедия, психология и др.

Предстои ви едно приятно пътешествие в света на хармоничното и пълноценно детско развитие!

Илияна Хинова притежава магистърска степен по социална психология, квалификация по начална училищна педагогика и е докторант по педагогическа и възрастова психология. От 2021 г. е дипломиран ерготерапевт.

Повече от 12 години работи с деца и родители в различни частни и държавни организации, които ѝ помагат да види трудностите и предизвикателствата пред децата и техните родители. Занимавала се е с деца от 0 до 12 години в различни направления: като начален учител, специален педагог и специалист по ранно детско развитие. Освен това Илияна работи и като обучител на педагогически специалисти, като се стреми да дава не просто теория и фактология, а да помага на педагозите с конкретни идеи от практиката, които веднага биха могли да приложат в своята работа.

Срещата с Илияна Хинова е част от програмата на клуб „Здраве“ на библиотеката.

Източник: РусеИнфо

Още от Русе

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!