На 9 февруари продължава културната инициатива „Петък вечер в библиотеката“ – проект на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Георги Дамянов

На 9 февруари в 18:00 ч., в сектор „Изкуство“, продължава културната инициатива „Петък вечер в библиотеката“ – проект на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ и Георги Дамянов.
Във второто издание на „Петък Вечер в Библиотеката“ наши гости ще са приятелите от „Послепис“. Ще си поговорим за книги, театър, музика… Ще се потопим и в акустичната магия на песните, с които дуетът завладява все-повече фенове.


Изпълнителите ще бъдат подкрепени от поканени от тях като публика приятели на живо в студиото. Броят места е ограничен – до 20.

Ателието за музика и култура ще бъде излъчвано на живо/лайв стрийм от сектор „Изкуство“. Линк към събитието очаквайте съвсем скоро.
Събитието се провежда по проект BGCULTURE-1.001-0023, финансиран по Програма РА14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“ по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021.

Източник: РусеИнфо

Още от Култура

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!