Насладете се на Новогодишната Нощ в Ресторант "Кристал"

С настъпването на новогодишната нощ, мнозина от нас започват да се чудят къде да посрещнат този особено вълнуващ момент. Този път обаче, изборът в град Русе се стеснява, тъй като някои от известните ресторанти в града решиха да не работят през този празничен ден.

Ако търсите приятна и уютна обстановка, в която да прекарате тази специална вечер, Ресторант "Кристал" е идеалният избор за вас. След обновената си визия и кухня, той създава уют и комфорт, които правят всяко посещение истинско удоволствие.

Заведението привлича вниманието ви с изключително вкусно и изискано меню, което обещава да задоволи и най-фините вкусови предпочитания.

Домакините от Ресторант "Кристал" са подготвили за своите гости празнична програма с изненади и музика на живо. За почитателите на адреналина, ресторантът обещава и фойерверки, които ще направят посрещането на Новата година истинско празнично шоу!

За повече информация или за бърза резервация, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0889 333 302. Поканете приятелите си и се присъединете към нас в Ресторант "Кристал" за една незабравима новогодишна нощ!

Още от След 20 ч.

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!