„Национални дни на кариерата“ отново в Русе

Актуално 12.04.2022 | 03:04ч.

На 14 април за 15-а поредна година в Русе ще се състои най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“. Изложението ще започне в 10 ч., а негов домакин отново е Русенският университет „Ангел Кънчев“, а инстуционален партньор – Община Русе.

Кариерният форум ще даде възможност за живи срещи и виртуални интервюта между работодателите и търсещите работа от всички области на бизнеса. Основната цел на изложението е потенциалните стажанти и служители, както и студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация.

„Национални дни на кариерата“ обиколи още 4 български града – София /29 март/, Пловдив /5 април/, Варна /7 април/, Габрово /12 април/, а на 31 март се състоя виртуалното издание на форума.

Тази година в кампанията се включват огромен брой компании - 150, което се случва за първи път от началото на пандемията.

„Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги “Job tiger”, като оттам започва професионалният път на над 48 000 души.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!