Ново име, още по-добро качество – фирма "Климатичар" става Аklima Technik

Фирма “Климатичар”, една от водещите фирми в област Русе, която се занимава с търговия и профилактика на климатици, климатични системи, въздуховоди и въздухочистители, обяви, че сменя името си на Аklima Technik.

След многогодишен опит и отлична репутация на пазара, те решиха да се обновят и да се насочат към по-високо ниво на качество. Въпреки че името и брандът са се променили, екипът на Аklima Technik остава същият, професионален и добре обучен. Нашият приоритет винаги е бил да осигурим на клиентите си най-доброто обслужване и качество на продуктите, които предлагаме.

С новото име, Аklima Technik, ние искаме да засилим нашата репутация като лидер в областта на климатичните системи в област Русе. Нашата фирма е наясно, че климатичните нужди на всеки клиент са различни и затова се стремим да предложим персонализирано решение за всеки един от тях. Висококачествените продукти, които предлагаме, са от най-големите марки на пазара, а екипът ни от професионалисти гарантира, че всеки клиент ще получи перфектно обслужване и удовлетворение.

Ние от Аklima Technik сме се насочили към бъдещето и сме сигурни, че ще продължим да бъдем един от водещите доставчици на климатични системи в България. С новото ни име, ние гарантираме на всички наши стари и нови клиенти, че ние ще продължим да осигуряваме високо качество и персонализирано обслужване, което е винаги било нашият приоритет.

 Може да разгледате новите ни продукти на www.aklima.bg или да получите информация на телефон: +359 82 595 595

Още от Русе

Още от Последни публикации

© 2019 Thesite All rights reserved!