ПОКАНА ЗА ОНЛАЙН БИЗНЕС СРЕЩИ - B2B СЪБИТИЕ CREATIVE AND URBAN REGENERATION DAYS

Актуално 18.10.2021 | 01:10ч.

Бъдете част от вдъхновяващи пленарни сесии, вълнуващи семинари, натрупвайте знания и обменяйте идеи и опит - присъединете се към B2B събитието Creative and Urban Regeneration days в областта на културния и творчески сектор, организирано от Университета в Марибор, Словения, което ще се проведе онлайн на 28 и 29 октомври 2021 чрез платформата B2MATCH.

Двустранните бизнес срещи събират фирми от голям брой европейски страни. Това е уникална възможност за генериране на нови бизнес контакти и договори. Моделът е ефективен както по отношение на време, така и на разходи и води до установяване на успешни бизнес контакти и сътрудничество! Срещите ще се провеждат в онлайн платформа, като ще бъдат организирани предварително чрез този уебсайт и по Ваш избор!

Поканени сте също да посетите някои от другите онлайн дейности, които ще се провеждат в рамките на една и съща онлайн платформа: Конференция „Creative and Urban Regeneration days“, опознавателна визита и семинар за капитализация.

Някои от разглежданите теми ще включват: Архитектура, архиви, библиотеки и музеи, художествени занаяти, аудио-видео дейности, културно наследство, дизайн, фестивали, музика, литература, сценични изкуства, книги, издателство, радио и визуални изкуства.

Възползвайте се от възможността да публикувате и демонстрирате Вашите продукти, проекти, услуги или бизнес нужди на участниците в събитието и инициирайте нови партньорства! Генерирайте нови клиенти, нови контакти, идеи за мозъчна атака, обменяйте опит и изпреварете Вашите конкуренти.

Очакваме Ви!

Регистрирайте се СЕГА безплатно!

 

С най-добри пожелания,

Екипът на Enterprise Europe Network – Русе

Към БЦП МСП - Русе

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!