Празничен телевизионен концерт и заря ще забавляват русенци за Нова година

Актуално 30.12.2020 | 11:12ч.

       „Нова година от сцените на Русе” e мотото на телевизионния концерт, който общината подарява на русенци в празничните часове. Той започва на 31 декември в 19:00 ч. и ще се излъчва едновременно по телевизиите Кис 13 и ТVN.

       В пъстрата празнична програма се включват Държавна опера - Русе, Драматичен театър „Сава Огнянов”, Държавен куклен театър - Русе, Биг Бенд Русе, ФТТ „Найден Киров”, хоровете „Дунавски звуци и „Проф. Васил Арнаудов”, Ансамбълът за ударни инструменти „Ruse Vibes“ на НУИ „Проф. Веселин Стоянов“, вокални и танцови формации към Общинския младежки дом и Общинския детски център за култура и изкуство в Русе, Клубът по спортни танци „Настроение”, Дует „Аморе”, състави към русенски  читалища и др. Продукцията се реализира от екипите на двете русенски телевизии, а водещ, сценарист и режисьор е Илия Деведжиев.

       Новогодишният телевизионен концерт ще завърши с послание към русенци от кмета на Община Русе Пенчо Милков, а небето над града ще бъде озарено от традиционната празнична заря, с която точно в полунощ ще бъде отбелязано настъпването на Новата 2021 година.

 

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!