Празник под надслов „Заедно можем повече!”

Вярваме, че да си различен не е недостатък, а предимство и възможност. Ние сме тук, за да повишим благосъстоянието на децата и пълнолетните лица, отваряме врати и Ви каним  да ни посетите в деня на „Отворените врати”, да се запознаете с обновената база, да се срещнете с нашите деца и вече порасналите деца, да поговорите и с нашите специалисти и заедно да направим празника още по весел. Ще има много изненади, пригответе се и вие да се включите и да отпразнуваме заедно 10 – годишния юбилей на дневните центрове!

    Тази година е юбилейна за Сдружението – 20 години, поради което през цялата 2024 г., социалните услуги, управлявани от него, представят своята работа.

               Сдружение „Дете и пространство” е доставчик на шест социални услуги на територията на гр. Русе и осъществява дейности, които целят да предоставят специализирана подкрепа и надежда на деца и пълнолетни лица със специфични потребности и техните семейства.

                         

               Събитието ще се проведе  на 25.06.2024 г. от 9,30 ч. в базата на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Мечо Пух” и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Дъга”, на ул. Искър № 41.

Още от Русе

Още от Предстоящи събития

© 2019 Thesite All rights reserved!