Призови места за русенските полицаи на Републиканското първенство по карате

Актуално 22.07.2021 | 02:07ч.
Финалите на Националния преглед по полицейска лична защита и Републиканско първенство по карате за служители на МВР се проведоха в Бургас. Състезанията са част от спортния календар за 2021 година на „Спортна асоциация" – МВР. В тях участват състезатели от всички структури на МВР в страната.
 
ОДМВР-Русе представиха Светослав Бодуров, Сашо Петров, Милен Атанасов, Владимир Генев и Станислав Георгиев, с ръководител и треньор Станислав Станчев, главен инструктор по полицейска лична защита в областната дирекция.
 

След оспорвани битки и тежки състезания, русенци отново се завръщат с шампионски титли и призови места:

Светослав Бодуров и Сашо Петров са шампиони на България по Полицейска лична защита, а другият русенски отбор Милен Атанасов и Владимир Генев са седми.
 
На „ката“ Светослав Бодуров извоюва златото, класирайки се на първо място.
 

В състезанията по карате в категорията до 75 кг Сашо Петров се пребори за третото място, а Станислав Георгиев е пети в същата категория. В по-тежката категория, до 85 кг, русенецът Светослав Бодуров е на втора позиция.

 
В отборното класиране по карате представителите на русенската областна дирекция в състав: Светослав Бодуров, Сашо Петров и Станислав Георгиев станаха републикански шампиони, достойно заемайки първата позиция и в тазгодишното първенство.
Източник: Арена медия

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!