Призови места за солистите от ВШ „Приста“ на XVIII-тото издание на Фестивала за изпълнители на българска патриотична песен в Панагюрище

         С поредни отличия се завърнаха солистите от ВШ „Приста“ от XVIII издание на Фестивала за изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие“ в Панагюрище. В конкуренция с повече от 40 таланти първо място във втора възрастова група спечели 10-годишната Дария Стефанова, а второ място бе отредено на 7-годишната Елена Димитрова в конкуренция с повече от 70 изпълнители.

         Жури в състав: Теди Кацарова – поп изпълнител, Хайгашод Агасян – композитор и Мая Райкова – продуцент в БНР, имаха трудната задача да изберат най-добрите изпълнители.

         Фестивалът, чиято цел е да издигне националното самосъзнание, да разпали родолюбиви чувства и даде поле за изява на млади таланти, се проведе на 22 и 23 април в Театър Дом-Паметник в Панагюрище.

         По същото време в град Ямбол свой дебют в конкурса „Белканто“ направи 7 годишната Анастасия Маркова, като за своето участие тя получи диплом за отлично представяне.

Още от Кокнурси

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!