Разкрийте Тайните за Идеалния Под.

Русе Други 26.10.2023 | 10:10ч.

Когато става въпрос за подови настилки, ламинатът често е предпочитан избор. Но как да се гарантира, че вашият нов под ще бъде перфектен и здрав? Експертите от магазин "Паркети Русе" са подготвили списък с пет основни грешки, които трябва да избегнете при избора и поставянето на ламинат.

  • Неправилна Подготовка на Повърхността:

Подготовката на подовата повърхност е ключов момент. Неравности и недостатъчно подготвени основи могат да доведат до проблеми с поставянето и издържливостта на ламината.

  • Игнориране на Качеството на Ламината:

Избирайки ламинат, уверете се, че той отговаря на натовареността на пода. Например, всекидневната и кухнята са помещенията, които се ползват най-много, следователно там ламинатът трябва да бъде най-качествен. Не само визуалният ефект е важен, но и издръжливостта му през годините.

  • Пренебрегване на Правилното Подложка:

Подложката играе ролята на амортисьор и влагоустойчив щит за вашия под. Изборът на правилната подложка е от съществено значение.

  • Неправилното редене на Ламината:

Правилното редене на ламината в помещението е ключово за хармоничния визуален ефект.

  • Майсторът за Поставянето му:

Това е една от основните причини, поради които дори качественият ламинат може да не бъде оценен от клиента след поставянето му. Доверете се на професионални майстори за качествено поставяне на ламината.
 

Магазин "Паркети Русе" предлага не само богато разнообразие от висококачествени ламинати, но и съвети и помощ при избора и поставянето им. Нашите експерти са тук, за да направят вашия дом красив и функционален.

Със съдействието на Магазин "Паркети Русе", вашите подови дни ще бъдат изпълнени с удовлетворение и комфорт!

????Магазин „Паркети Русе“ предлага също и онлайн съвети за всички, които се колебаят каква подова настилка или ламинат да закупят и поставят. Можете да се свържете с нас на телефон: ️0894 883 335 или чрез имейл: nie2019ood@gmail.com

 

Още от Русе

Още от Други

© 2019 Thesite All rights reserved!