Русенската фирма „Хелпнет“ ЕООД направи революция в онлайн присъствието с ново поколение „Мета Сайт“!

Фирмен Виртуален Уеб Сайт е нова разработка на Русенската фирма „Хелпнет“ ЕООД. Той отваря нови хоризонти за промотиране на бизнеса, като предоставя уникално вълнуващо и персонализирано онлайн преживяване на техните клиенти.

Виртуалният уеб сайт променя начина, по който бизнесите се представят в онлайн пространството. Той включва различни 3D моделирани изделия и бутони, които могат да се персонализират според изискванията на бизнеса, виртуални 360-градусови снимки и разходки, които позволяват на клиентите да се разхождат виртуално из всяко пространство и да се запознаят с всеки детайл на продукта или услугата на бизнеса. Във виртуалния уеб сайт има възможност да се имплементира музика, това допълнително засилва преживяването на потребителите и им създава атмосфера, съответстваща на бранда и услугите на бизнеса

Този продукт може да се използва от малки фирми и магазини до големи корпорации и хотели. Той предоставя уникална възможност на компаниите да създават виртуални пространства, които отразяват тяхната марка и индивидуалност.

Виртуалният уеб сайт е разработен да бъде достъпен не само чрез очила за виртуална реалност, но и чрез различни други устройства. Това означава, че клиентите могат да го посетят от компютри, лаптопи, таблети или смартфони, осигурявайки гъвкавост и удобство на достъпа.

За да се осигури лесен и бърз достъп до него, ние ви предоставяме генериран QR код, който може да бъде сканиран от всеки потребител. Това позволява на клиентите да достъпват сайта с няколко прости стъпки, без да се налага да въвеждат дълги URL адреси или да правят сложни настройки. Само едно сканиране и клиентът вече може да се потопи във виртуалната среда на бизнеса.

Примерен Виртуален Уеб Сайт -
https://creativeruse.hrda.bg/web/vrweb/index.htm

Още от Русе

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!