Русенски пара спортисти донесоха медали

Отличията са присъдени за успешно участие в държавното първенство по бадминтон и тенис на маса за хора с увреждания

Спортният клуб на хора с увреждания „Олимп – спортът е равнопоставен“, донесе нови 3 медала в Русе, съобщиха от там. Отличията са присъдени за успешно участие на русенските параспортисти в държавното първенство по бадминтон и тенис на маса за хора с увреждания, проведено от 6 до 8 октомври 2023 г. в гр. Сливен. Алтан Далкаран завоюва бронзов медал в групата за хора в инвалидни колички, а Георги Гаев спечели 2 бронзови медала в състезанията за хора с увреждане на горните крайници по тенис на маса и бадминтон.

Следващото участие на клуба е от 13 до 15 октомври, когато в гр. Пловдив ще се проведе държавното първенство за хора с увреждания по спортна стрелба.

За по-успешното представяне на русенските параспортисти в държавните и регионални състезания и за разширяване дейността на Спортния клуб „Олимп – спортът е равнопоставен“ е необходимо да им бъде оказана подкрепа. Благодетелите, които имат възможност за това, могат да се обръщат към председателя на клуба Георги Гаев на тел. 089 8442 264, призоваха от клуб „Олимп – спортът е равнопоставен“.

 

Още от Русе

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!