Русенският писател Явор Цанев е поканен да открие нов литературен форум в София

Русенският писател Явор Цанев е поканен да открие нов литературен форум "Истории от някога" на 24 февруари от 19:30 часа в клуб MOOD в София. Той ще открие събитието със свое произведение „Златото на дракона“, което ще чете на живо пред публика.

20885_1Явор Цанев е автор на редица сборници с фантастична и хорър литература, както и издател на известното списание „Дракус“. Писателят е носител на множество отличия, сред които се открояват наградата „Светлоструй 2014“ за сборника „Вино за мъртвите“ и специалната награда на името на Агоп Мелконян през 2013 г. за разказа “Селцето”.

Истории от някога е ежемесечно събитие, на което ще се четат творби от жанровете фентъзи, фантастика и хорър. Всеки, без възрастово или някакво друго ограничение, може да изпраща свои разкази по предварително зададена тема. Всеки от авторите ще чете лично произведението си по време на срещите. Това е и възможност за почитателите на приказните жанрове да се срещат на живо и запознават, да коментират произведения и автори и да се наслаждават на интересните творби, разказвани от сцената на Истории от някога.

Повече информация ще откриете на www.facebook.com/istoriiotnyakoga.

Още от Книги

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!