Състезателят на БК „Русе“ Радослав Росенов излиза срещу литовец на Купа „Странджа“ днес

Русе Спорт Актуално 06.02.2024 | 02:02ч.

Шест двубоя с българско участие очакват феновете на бокса на Купа „Странджа“ днес. 75-ото юбилейно издание на най-стария международен боксов турнир продължава с пълна сила в зала „София“. А програмата ще бъде наситена с качествени двубои.

Началото ще бъде поставено в 14:00 часа, като първият мач с родно участие е 30 минути по-късно. На ринг Б Димо Тониев (57 кг) ще се изправи срещу Джорджи Капанадзе (Грузия). В пета среща на ринг А, около 15:00 часа, носителят на трофея от миналата година Радослав Росенов (63.5 кг) ще боксира с литовеца Лавреновас Андриеюс. В същата категория, около 15:45 часа на ринг Б Красимир Джуров ще срещне Йерасил Танкай (Казахстан).

30-ина минути след това, на ринг А Мартин Златков (+92 кг) ще мери сили с Николай Бурдуя (Молдова). След тази среща предстоят и последните два двубоя с българско участие, които са по едно и също време. На ринг А ще се сблъскат Йордан Морехон (+92 кг) и Петър Белберов (+92 кг), а на ринг Б Кирил Борисов (+92 кг) ще срещне Николос Бегадзе (Грузия).

Източник: РусеИнфо

Още от Русе

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!