Сдружение “Грийн Рок Фест" кани русенци на Грийн рок концерт в неделя в Летния театър

Концерти Актуално 09.09.2021 | 10:09ч.

СдружениеГрийн Рок Фест" - град Русе кани русенци на рок концерт с част от младежките групи от отменения поради пандемичните условия Green Rock Fest 2021. Концертът ще се състои на 12-ти септември (неделя) в Летен театър, гр. Русе, от 18 часа.

Организаторите са избрали обновения Летен театър в града ни, тъй като на избраната локация ще има възможност за спазване на всички необходими мерки, които са разпоредени от министерството на здравеопазването и РЗИ. Входът ще бъде свободен, до изчерпване на определените места. Публиката ще може да се наслади на изпълненията на групите, Electric Roxy, Орендъ, Slipstream, Second To None, Гравитация рок и групата Jelusick от Хърватия, ръководена от талантливия певец и мултиинструменталист Дино Джелусик, наскоро избран да бъде член на легендарните Whitesnake.

Всички от екипа на сдружениеГрийн рок фестосъзнаваме важността на провеждането на музикални и културни събития за града ни и вярваме, че с желание и дисциплина спрямо наложените мерки, можем безопасно да си подарим изживявания, които да ни зарадват и доставят приятни

Още от Концерти

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!