Служители на русенската полиция с отличия от спортната асоциация на МВР

Актуално 17.01.2020 | 12:01ч.

Служители на ОД на МВР – Русе получиха две престижни отлиция от Годишните награди на спортната асоциация на МВР. Наградите на най-добрите спортисти, треньори и деятели на спорта бяха връчени вчера на официална церемония. Двама служители от ОДМВР – Русе получиха две от престижните годишни награди на Спортната асоциация на МВР за 2019 г. , която бе определена като една от най-успешните години в историята на спорта в МВР. В индивидуалните спортове при мъжете Светослав Бодуров от ОДМВР Русе получи приза за Първо място на Националния преглед и на Националната купа по карате.
В секцията „Колективни спортове – регионални клубове“ отборът по полицейска лична защита на ОДМВР Русе в състав: Александър Йорданов и Светослав Бодуров също бе удостоен с престижното годишното отличие.
Годишните награди на русенци връчиха заместник главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев и главен комисар Христо Терзийски, директор на Главна дирекция „Национална полиция“.
Припомняме, че русенските състезатели по полицейска лична защита и карате за служители на МВР вече пета поредна година (2015 – 2019) са сред шампионите на България, както в индивидуалните, така и в отборните състезания.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!