Стартира курсът по Дигитално рисуване на Лятната Креативна Академия

Актуално 06.07.2021 | 12:07ч.

Днес децата от втория курс на  Лятната Креативна Академия започнаха своето обучение по дигитално рисуване в Креативен Център Русе. Участниците в него ще получат основни познания за работа с графични таблети, както и ще получат уникалната възможност да пренесат оригиналните си творческите си идеи върху графични таблети от най-висок клас.

Поради големия интерес към специализираните обучения, Креативен Център Русе ще даде възможност на младите таланти да надграждат своите знания и да развиват креативните си умения и през месец август.  

Лятната Креативна Академия ще продължи своята дейност и през месец септември, поставяйки си за цел да привлече все повече творчески настроени и талантливи младежи, желаещи да надградят своите знания и умения. Участниците в обучителните курсове ще придобият специфични практически умения, а също и ще получат уникалната възможност в споделеното работно пространство да обменят идеи и разработват съвместни проекти в сферата на анимацията, гейминга и др., което ще увеличи шансовете им за професионална реализация в града ни.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!