Стартира онлайн курсът по 3D моделиране в гейм дизайна и представянето на игри с помощта на графичния дизайн на Креативен център Русе

Актуално 07.07.2022 | 03:07ч.

На 6 юли Креативен център Русе стартира последния онлайн курс за обучение, организиран по проект CODE/Компетентни възможности за цифрова заетост/, който ще бъде фокусиран върху основи и видове 3D моделиране в гейм дизайна и представянето на игри с помощта на графичния дизайн.

В курса се включиха 30 ученика от област Русе на възраст от 15 до 19 години, които поради финансови, или други причини нямат възможност да продължат образованието си или да се включат в специализирани курсове. Онлайн обучението ще им даде възможност да се запознаят с историята на видеоигрите, създаване на сценарии за видеоигри, проектиране на нивата в играта, с проектиране и 3D модели за създаване на персонаж и среда, с бизнес модели за представяне и реклама на игри с помощта на графичния дизайн. В допълнение обучаемите ще участват в дискусионни уроци, ще изпълняват индивидуални практически задания, а най-амбициозните ще имат възможност да развиват съвместни творчески проекти.

Иновативното обучение ще е напълно безплатно и ще комбинира предметите от двете обучителни програми по 3d анимация и графичен дизайн, разработени по проекта CODE.

Настоящото обучение се финансира от Агенция за развитие на човешките ресурси,  ЕИО и Норвежкия Фонд за Младежка Заетост.

За повече информация ни последвайте на https://www.facebook.com/projectcodehrda, https://www.facebook.com/CreativeRuse.

 

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!