Том Сойер

29.06.2023 18:00ч. Държавен куклен театър Русе

Готови ли сте да се потопите в света на свободата и приятелството? Подгответе се за незабравимо преживяване! Мястото е нашата вълшебна сцена, където се събират сънищата и възможностите.

Насладете се на невероятна актьорска игра и завладяваща сценография.  Подгответе се да ви пренесем в света на мечтите и измислиците, заедно с Том, Хък и невероятните им приятели! Станете част от това вълнуващо пътешествие и се потопете в магията на спектакъла "Том Сойер"!

История за тинейджъри. Макар, че действието се развива преди 150 години, темите са същите. Героят ще изпита омайното влюбване, но и разочарованието, че е хванат в „изневяра”. Ще предпочете да поиграе с връстниците си, пред това да седне пред скучните уроци. Ще отстоява територията си и ще играе на воля с приятели…

Свободният му дух ще го води във всяко приключение, а терзанията на душата му ще го каляват и подготвят за живота. А тогава, когато му е най-трудно, ще се появява тя – майчината ласка на безусловната любов и ще му вдъхва кураж.

А какво би станало, ако един ден се събудим и осъзнаем, че от онзи хлапак с обелени колене и чорлава коса не е останало нищо? И нима успехите, които сме постигнали си заслужават, пред това да загубим себе си?! Не знам! Всеки сам решава и заплаща цената на живота си! Дали ще полетим или пълзим, обикновено е наше решение.
Историята по романа „Том Сойер” на великия Марк Твен е разказана с чувство за хумор, песни и сценични светлинни ефекти, спиращи дъха на зрителя със своята зрелищност.
„Хепи ендът” е задължителен.

---------------------------------------
ТОМ СОЙЕР по Марк Твен
---------------------------------------------
Драматизация и режисура: Валентин Владимиров – Валяка
Сценография: Наталия Гочева
Художници: Таня Пасева и Георги Пасев
Музика: Пламен Мирчев – Мирона
Звукова среда: Васил Маринов
Мултимедия: Полина Стоянова

Участват: Кремена Станева, Ивета Маринова, Светлина Станчева, Мартин Маринов, Мартин Пашов, Димитър Пишев, Васил Маринов /дебют.

Още събития

На гости в малката Виена
На гости в малката Виена
Златната ябълка

02.07.2023 | 12:30ч.

Златната ябълка
Аида - опера от Джузепе Верди
Аида - опера от Джузепе Верди
© 2019 Thesite All rights reserved!