Уморихте ли се детето ви постоянно да стои в “Tictok, да гледа безумия в Youtube и да се вцепенява часове наред в измислени игри?!

РУСЕ АКТУАЛНО 08.03.2023 | 12:03ч.

Ако наистина се чувствате безсилни пред това, то тази статия е за вас…

Задавали ли сте си въпроса, какво друго може да прави вашето дете, освен да си убива времето в интернет пространството. Всъщност, има нещо което ще бъде много перспективно за вашето дете. До колото е известно, следващата учебна  година, в Училище  влиза официален учебен предмет за децата между 7 и 13 години. Това е така нареченото “Програмиране за деца” … звучи амбициозно и страшно нали?! …Всъщност не е толкова страшно. Детето ви освен че ще се забавлява, ще учи бързо, лесно и неусетно, то  ще се научи да програмира, докато създава любимите си анимации или игри. …Да, точно така… .  Правилно прочетохте.. Детето ви ще  създава  анимации и игри и то с лекота, понеже не се изискват никакви предварителни познания.

Ние от Креативен център Русе, създадохме специализирани обучителни курсове по СКРАЧ (програмиране за деца), които както ще помагат за първите по трудни стъпки на курсистите в програмирането,  така и ще напътстват по-напредналите да надградят знанията и уменията си за да имат шанс след време да се сдобият с престижна професия и да подсигорят своето бъдеще. За повече информация или записване може да се обадите на телефон:0897626669 или да ни пишете на email: creativeruse@gmail.com

Още от РУСЕ АКТУАЛНО

© 2019 Thesite All rights reserved!