Вълшебният свят на цирка за първи път в Русе

Култура 08.11.2019 | 02:11ч.

Броени часове преди настъпването на най-светлия Християнски празник – Рождество Христово, Dragomir Draganov и музикална компания СЕНС МЮЗИК Ви канят на едно вълнуващо и незабравимо пътешествие във вълшебния свят на цирковото изкуство. 
Своите уникални способности, за Вас ще демонстрират едни от най-ярките представители на младото поколение в българския цирк. 
В уютната и бляскава зала на Kaneff Centre - Канев Център, пред очите Ви ще се завърти пъстър калейдоскоп от класически циркови жанрове, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената сцена. 
Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и разбира се, клоуни, в целия си блясък, ще сътворят за Вас истинско коледно чудо. 
Не са забравени и любителите на екзотични животни. Най-голямата в България колекция от питони, анаконди, крокодили, варани, игуани, гигантски паяци и пъстри папагали Ара, пристига за спектаклите водена от малкия Индиана Джоунс. А след края на представлението всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с всички животни и птици. 
Вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор се завръща в родината след близо пет годишно турне в Испания и Палма Де Майорка. 
На сцената ще изгрее и усмивката на легендарния български клоун Фери Янакиев. 
Ще бъде разиграна лотария с номерата на всички билети. Очакват Ви наистина впечатляващи награди! 
А на финала с огромна радост и вълнение всички заедно ще посрещнем любимия… ДЯДО КОЛЕДА! 
Разбира се, че и с него ще можете да се снимате за спомен, но ако направите предварителна заявка той може да поднесе и подготвени подаръци – изненада за децата на служителите във Вашата фирма или дори целият клас или група от детска градина. 

Тук е мястото да Ви запознаем и с нашата ценова оферта:

За колективно посещение на група от най-малко 50 деца от детски градини и ученици до 16 години на специално организирани допълнителни дневни представления в същите дати – цена на билет - 6 лв.

Комбиниран, промоционален билет с талон за едно дете и един възрастен придружител за предварително обявените представления – цена на билет/талон – 10 лв. /Билетите се получават в детски градини, фирми и организации от нашите рекламни агенти и не могат да бъдат закупени от касата в Канев Център – Русенски университет/.

Цени на билети на касата в Канев Център – Русенски университет:
Деца до 16 години – 8 лв.
Възрастни – 10 лв.

Очакваме Ви и Ви желаем весели и щастливи коледни празници!

тел. за контакти и информация: 082/888 636; 
както и на 0898 547 477;

Още от Култура

© 2019 Thesite All rights reserved!