Възстановяване на суми по закупени билети за 60-ото издание на МФ „Мартенски музикални дни“ 2020

Актуално 25.08.2020 | 11:08ч.

Община Русе напомня, че 60-ото издание на Международния фестивал “Мартенски музикални дни” се отлага за 2021 година. Решението беше обсъдено на заседание на Обществения съвет за култура към Община Русе през месец май т. г. Първоначалната идея след обявяването на извънредното положение беше фестивалът да бъде преместен през месец септември, но на практика това се оказва невъзможно. Въпреки огромното желание на организаторите кръглата годишнина да бъде отбелязана подобаващо през 2020 г., ситуацията около коронавируса както в България, така и в чужбина, остава рискована. Това поставя под въпрос участието на музикантите от цял свят и така, за първи път в историята на фестивалът ще има нулева година.

След като обявеният краен срок за възстановяване на сумите по закупените билети на касата на Държавна опера Русе изтече в края на м. юли, ви уведомяваме, че считано от 1 септември т.г. същите могат да бъдат възстановени по банков път.

За целта заявителят следва да изпрати до отдел „Култура“ на Общината молба за възстановяване на сумите, придружена от самите билети, касовия бон и удостоверение от съответната банка за номера на банковата сметка.

Молбата заедно с останалите документи се изпраща на следния адрес:

Русе, Община Русе, отдел Култура, ул. Цариброд № 3

Ива Чавдарова

Тел. за контакт: 0887 686136

email: chavdarova@ruse-bg.eu

Парите за закупените билети не могат да бъдат възстановени без приложен касов бон.

Съжаляваме за причиненото неудобство и ви очакваме отново през месец март 2021 година!

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!