Викторио Илиев бе отличен от кмета Пенчо Милков за „Спортист на месеца“

Възпитаникът на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ и спортист на БК „Локомотив“-Русе Викторио Илиев стана третият Спортист на месеца, излъчен от ръководството на учебното заведение. Той получи грамота от кмета Пенчо Милков в присъствието на директора на Спортното училище Евгени Недев и зам.-кмета Енчо Енчев.

         Българският национал по бокс с личен треньор Алексей Рибчев бе отличен за спечелването на златен медал на Световната купа за младежи в Будва, Черна гора. В категория до 60 кг той спечели срещу опонента си с безапелационните 5:0 гласа и бе награден за успеха си от президента на БФ Бокс Красимир Инински.

         „Успехите ти са пример за връстниците и гордост за съгражданите ни, а с дисциплината, мотивацията и спортния хъс, които притежаваш, съм убеден, че ще покориш нови спортни върхове“, поздрави го кметът и му пожела успех на предстоящото Европейско първенство за младежи в Ереван, Армения.

         Припомняме, че единайсетокласникът от Спортното училище спечели сребърен медал на Европейското първенство по бокс за юноши и девойки в Монтесилвано, Италия, през миналата година и зае осмо място в класацията за „Спортист на годината“ в Русе за 2022 г.

 

Още от Русе

Още от Последни публикации

© 2019 Thesite All rights reserved!