Ян Бибиян

04.06.2023 11:00 и 12:30ч. Държавен куклен театър - Русе

Куклен театър Габрово ще гостува в Куклен театър Русе тази неделя със спектакъла „Ян Бибиян“ по Елин Пелин. Габровските кукленици ще изиграят два спектакъла – от 11:00 и 12:30 часа.

В изключителната атмосфера на кукления театър, спектакълът „Ян Бибиян“ ще ви завлече в един фантастичен свят. С великолепни кукли и изключително талантливи актьори, театърът от Габрово ще разкаже за приключенията на малкото момченце и неговият необикновен приятел, дяволчето Фют.

Куклен театър Габрово е известен със своите изключителни представления за деца. Театралната трупа съчетава изумителна актьорска игра с майсторска изработка на куклите, създавайки незабравим и впечатляващи спектакли. „Ян Бибиян“ не прави изключение – това е произведение, което ще грабне вниманието зрителите и ще ги отведе на едно незабравимо пътешествие през вълшебния свят, създаден от Елин Пелин.

„Ян Бибиян“ обещава да бъде незабравимо преживяване за цялото семейство. Посетете Куклен театър Русе тази неделя, за да се потопите в чара на театралното изкуство. Билетите за спектакъла са вече в продажба и могат да бъдат закупени от официалният уебсайт на театъра www.puppetruse.com, както и от касата на ул. Княжеска 9.

 

Още събития

Две целувки

07.06.2023 | 20:00ч.Летен театър - Русе

Две целувки
Бивалици Небивалици
Бивалици Небивалици
Без любов не може
Без любов не може
© 2019 Thesite All rights reserved!