ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СИЛНО РУСЕНСКО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКИ ТУРНИР „МЛАДОСТ“

Късно снощи в Русе се състоя „RUSE LIGHT & RHYTHM FEST“, с който бе закрито 18-ото Туристическо изложение „Уикенд туризъм“. Хиляди русенци се събраха на площад „Свобода“, където музика и светлина се сляха в едно неповторимо шоу. За втора поредна година „RUSE LIGHT & RHYTHM FEST“ се организира от Фондация „Русе – град на свободния дух“ и ОП „Русе Арт“ като част от туристическото изложение.

Водещ на събитието беше инфлуенсърът Боян Тодоров, който подканен от своите фенове, изпълни няколко свои песни и с това сложи подобаващо начало на емоционалната вечер.

Изненадващо първи на сцената излезе нашумелият Александър Колев, които спечели публиката с изпълнения на китара. След него на сцената се качиха момчетата от група Скандау. С атрактивно изпълнение на своите хитове Тото и Лъчо покачиха градуса на забавлението и донесоха много положителни емоции на многобройната публика.

На сцената на RUSE LIGHT & RHYTHM FEST избухна и рап звездата Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила. Той взриви многобройната публика и подари на русенци една неповторима хип-хоп вечер, която завърши подобаващо с изпълнението на песента 100 гайди в акомпанимент на живо с професионални гайдари.

Подобаващ завършек на RUSE LIGHT & RHYTHM FEST и 18-ото Туристическо изложение беше атрактивно светлинно дрон шоу, което озари площада. Небето над Централната градина оживя с неповторим облик, а публиката дълго остана подвластна на емоцията от уникалното сливане на музика и светлина.

Още от Русе

Още от Последни публикации

© 2019 Thesite All rights reserved!