Започни своето обучение във VR/AR - виртуална и добавена реалност

Актуално 12.01.2022 | 03:01ч.

Агенция за развитие на човешките ресурси, основател на Креативен център Русе, започна работа по нов проект в областта на виртуалната и добавена реалност VR/AR в партньорство с организации и фирми от Словения, Испания, Кипър и Латвия.

Предвижда се изготвяне на методология с насоки към търсещите работа или желаещите да станат предприемачи в областта на виртуалната и добавена реалност, наръчник и видео клипове с инструкции за работа с техниката, използвана от специалистите в бранша.

АРЧР призовава всички които искат да се занимават с VR/AR - виртуалната и добавена реалност да ни пишат на vr@hrda.bg, за да бъдат включени в тези обучения.

Целта на проекта е подпомагане в кариерното ориентиране на хора, останали без работа или желаещи да сменят професионалното си направление, позволяващо им да се впуснат в света на модерните навлизащи във всички сфери на дейност технологии. Виртуалната и добавена реалност вече не са технология от бъдещето, използвана само за забавление. Тя все повече навлиза в науката, образованието и медицината. За да следите напредъка на проекта както и неговите резултати последвайте Фейсбук страницата : https://www.facebook.com/VRARproject

Или да ни пишете на vr@hrda.bg

Проектът е финансиран от програма Еразъм +.

 

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!