ЗВЕЗДЕН ЧАС

19.07.2024 20:30ч. Държавна опера - Русе

Със своите гласови и артистични достойнства солистите на Русенската опера наистина извеждат нивото на оперния театър на висотата и в обема на световните професионални стандарти. Това убеждение е с абсолютна валидност, особено тогава, когато хитовите програми на галаконцертите са допълнени с неповторимото първокласно звучене на хора и оркестъра. И така, по подобен начин, световно съизмеримото звездно присъствие може да бъде проследено още от миналото. Гласовете на русенските оперни певци най-много приличат на легендарните световни имена, свързали своите творчески кариери със заглавия от времената на Романтизма.

Диригенти: Димитър Косев и Вилиана Вълчева

Цялото това великолепие, цялото това богатство тръпне от нетърпение да заблести на откритата “Сцена под звездите“ в топлата юлска нощ, когато дори звездите ще избледнеят под силата на блясъка на оперните артисти и музикантите от оркестъра на Русенската опера.

Елегантният завършек на тази незабравима музикално-артистична композиция се поставя с яркото присъствие на двамата диригенти на програмата – пленителната Вилиана Вълчева и неустоимия Димитър Косев.


С нетърпение очакваме този празничен концерт!

Още събития

БАЛЕТЕН ГАЛАКОНЦЕРТ
БАЛЕТЕН ГАЛАКОНЦЕРТ
They say ROCK IS DEAD?
They say ROCK IS DEAD?
Кармен - опера
Кармен - опера
© 2019 Thesite All rights reserved!