„АРЕНАТА“ този уикенд в Русе

Актуално Забавления 18.09.2020 | 12:09ч.

„АРЕНАТА“ е благотворително спортно състезание, имащо за цел да подпомогне, подобри и направи живота на подрастващите по-интересен, насочен към спорта и игрите навън.

Средствата, събрани по време на състезанието, ще бъдат за изграждане и реновиране на спортни съоръжения за подрастващи в Община Русе.

Събитието ще представлява състезание на 2 потока – мъже и жени, които ще играят битки подобни на тези от риалити формата „Фермата“. Битките ще бъдат подготвени с помощта на Димитър Господинов-Гуспа, който е главен координатор и създател на игрите в петия сезон на ТВ предаването. Той ще бъде и водещ на събитието.

В лесопарк „Липник“, с. Николово, ще бъде изградена арена, на която играчите ще мерят сили 2 дни – събота и неделя (12 и 13 септември 2020 г.). Първият ден ще се проведат 8 игри (4 за мъже и 4 за жени), от които с оглед на представянето ще отпаднат половината участници. Вторият ден са полуфинали и финали, докато не останат по един мъж и една жена за крайни победители.

Състезанието се организира от Атанас Бойков (главен организатор), Димитър Господинов-Гуспа, Елвира Димитрова и с подкрепата на Община Русе.

Още от Актуално

Още от Забавления

© 2019 Thesite All rights reserved!