НАД 1000 АБСОЛВЕНТИ СЕ ДИПЛОМИРАТ ДНЕС ОТ РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ, 13 СА ПЪЛНИТЕ ОТЛИЧНИЦИ

Актуално 16.09.2020 | 11:09ч.

Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев беше сред официалните гости на промоцията на випуск 2020 на Русенски университет „Ангел Кънчев“. 

Също така той връчи и поздравителен адрес от името на областния управител Галин Григоров на ректора чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев.

Слова бяха произнесени още от кмета на Община Русе Пенчо Милков, председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев, както и от ректора на Русенската Алма Матер чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев.

13 от дипломиралите се днес студенти са пълните отличници, а 68 от тях са първенци на специалностите, които завършват. Общо повече от 1000 абсолвенти завършват тази година Русенския университет.

По традиция церемонията започна с изпълнение на химна на Република България, както и със студентския, а приветствия от името на първенците отправиха магистър-инженер Боряна Милева Пенчева, завършила специалност„Технология и управление на транспорта, както и Вяра Мирославова Костадинова, която е завършила бакалавърска степен по специалност „Финансова математика“.

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!