Форум „Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии“ се провежда в Доходното здание

Русе Актуално 12.05.2023 | 12:05ч.

   В зала „Европа“ на Доходното здание бе открит форумът „Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии“. Той е част от официалната програма на туристическото изложение „Уикенд туризъм“ и се организира от Enterprise Europe Network – Русе към Бизнес център за подпомагане на МСП – Русе с подкрепата на Община Русе и ОП „Русе арт“.

         Приветствие към участниците отправи зам.-кметът Златомира Стефанова, която подчерта значението на Русе като една от значимите за България туристически дестинации. „Всяка от темите, които ще бъдат представени на форума, е важна за туристическата индустрия, предвид промените, които продължават да настъпват в нея. Убедена съм, че всички вие ще извлечете полза от тях“, каза Стефанова.

         Целта на форума е да бъдат представени най-новите тенденции в областта на дигитализацията на бизнеса, като очакванията са да бъдат установени полезни бизнес контакти между участващите в събитието туроператори и туристически агенции, общини и туристически информационни центрове, музеи, изложбени зали, библиотеки, опери, театри и др.

Още от Русе

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!