Конкурс за детска рисунка по случай Деня за безопасност по пътищата обявява Община Русе

И тази година Община Русе ще отбележи Националния ден на безопасността на движението по пътищата с конкурс за детска рисунка. Най-добрите произведения на тема „Пази детето на пътя“ ще получат награди.

В конкурса могат да участват деца и младежи от детски и учебни заведения на територията на община Русе. Той ще се проведе в две категории - „Плакат“ и „Флаер“, като в първата рисунките трябва да са във формат А4, а във втората – А5. Няма ограничения за материали и техника за изработване.

Рисунките могат да бъдат изпращани до деловодството на Община Русе на пл. „Свобода“ №6 или да бъдат предадени лично в отдел „Транспорт“ на бул. „Ген. Скобелев“ №45, ет. 2. Участниците трябва да приложат име и фамилия, възраст, име на детското/учебното заведение, група/клас, населено място и телефон за връзка.

Крайният срок за предаване на творбите е 17 ч. на 9 юни.

Компетентно жури ще одобри и оцени най-добрите творби в двете категории, а победителите в конкурса ще бъдат обявени в сайта на Община Русе. В Деня на безопасността на движението по пътищата рисунките ще бъдат изложени в Информационния център на Община Русе.

За допълнителна информация – тел. 082/826 445 (всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч.).

Още от Кокнурси

Още от Последни публикации

© 2019 Thesite All rights reserved!