Креативен Център Русе: началото на първия урок по Рекламна графика.

Русе РУСЕ АКТУАЛНО 22.05.2024 | 02:05ч.

На 22 май 2024 г., Креативен Център Русе посрещна млади таланти, които са част от безплатните курсове по „Рекламна графика“ и „Дигитално рисуване“. Учениците от русенските училища се събраха за своя първи урок, изпълнени с нетърпение и ентусиазъм.
Урокът по Рекламна графика бе воден от преподавателите Саша Петрова и Калина Емануилова. Учениците започнаха да се запознават с основите на материята, навлизайки в света на креативността и визуалната комуникация. Обучението включваше практическа работа с висококачествена професионална техника, предоставена от Центъра.
Специални гости на събитието бяха представители на euShipments - спонсорите на мероприятието. Те поздравиха децата и изразиха своята подкрепа и възхищение, от техните талант и амбиция. Екипът на euShipments пожела на учениците успех и вдъхновение, в тяхното креативно пътешествие.
Креативен Център Русе продължава да бъде място, където младите хора могат да развиват своите умения и да откриват нови хоризонти, в областта на дигиталните изкуства и рекламната графика. Подкрепата от сдружение "Агенция за развитие на човешките ресурси" и “Русе-Град на свободния дух” прави възможно това начинание, което отваря врати към бъдещи професионални успехи за младите таланти на Русе.

Още от Русе

Още от РУСЕ АКТУАЛНО

© 2019 Thesite All rights reserved!