Наближава крайният срок за конкурса за мотивационно писмо за кандидатстване в Русенския университет

Наближава крайният срок за конкурса за мотивационно писмо за кандидатстване в Русенския университет: 27 март 2024 г. (сряда) до 11 часа; Поводът е Денят на Русенския университет, който ще се проведе на 28 март в Канев център.

В конкурса могат да се включат зрелостници, които да споделят очакванията си от обучението и бъдещото си професионално и личностно израстване, какво би ги стимулирало да учат в Русенския университет и как си представят хода на учебния процес, доколко важни са преподавателите и средата за развиване на творческите заложби, могат ли да се съчетават науката и свободното време.

Тримата най-добри автори ще получат награди в Деня на отворените врати на Русенския университет на 28 март, а добре представилите се в конкурса дванадесетокласници ще получат сертификати.

Отличените текстове ще бъдат публикувани във вестник „Студентска искра“, официалната страница на Русенския университет и профила на университета във Фейсбук.

Правила за участие:

– Дължина на мотивационното писмо до 3 (три) страници А4, шрифт Arial, големина – 12;

– Творбите ще се приемат до 27.03.2024 г. по електронна поща: vpivanova@uni-ruse.bg, а могат да се предадат лично на представителите на щанда Прием нови студенти в Деня на отворените врати;

– Участниците задължително трябва да посочат трите си имена, електронна поща, пощенски адрес и телефон за връзка.

Източник: РусеИнфо

Още от Русе

Още от Полезно

© 2019 Thesite All rights reserved!