Покана за международно виртуално изложение и бизнес срещи

Актуално 29.09.2020 | 09:09ч.

Enterprise Europe Network към Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе кани производители и търговци на дограма и щори да участват в международно виртуално изложение Future Frame 2020, коeто ще се проведе на 25 и 26 ноември 2020г.

Future Frame 2020 предоставя възможност на фирмите да представят виртуално своите продукти и услуги, както и да установят контакти с международни партньори в индивидуални срещи. В него могат да се включат производители на врати, прозорци и обков, строителни фирми, шоуруми, търговци, дистрибутори и др.

Фирмите, които се регистрират като изложители, получават виртуален щанд, където да представят своите продукти и услуги, както и публична и индивидуална зала за бизнес срещи с потенциални партньори за двата дни на събитието. Всички регистрирани участници могат да посетят и виртуалните конферентни зали, в които ще има презентации от международни експерти.

Участието е безплатно с регистрация на портала на събитието https://expo.config.systems .

Краен срок за регистрация като изложител: 31.10.2020

Подробна информация за регистрация, лектори, както и програмата на събитието, може да намерите на неговия официален сайт: https://expo.config.systems

За повече подробности и помощ при регистрация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

За контакти и въпроси

Enterprise Europe Network – Русе, България

Лице за контакт: Екатерина Йорданова

тел: +359 82 821472

мейл: e.yordanova@smebg.net

Още от Актуално

© 2019 Thesite All rights reserved!