Стартира конкурса за творческо писане на тема “Любимият ми коледен момент”

Актуално Конкурси 13.12.2022 | 02:12ч.

Европейската социална медия, посветена на творческото писане Panodyssey, обявява писателски конкурс на тема „Любимият ми коледен момент“.

Желаещите трябва да публикуват своя авторски текст на английски, немски, френски, испански или италиански език на платформата Panodyssey до 31 януари 2023. Може да участва всеки, който желае да сподели своите вълнения и емоции, свързани с празника, без ограничение във възрастта.

Победители ще бъдат първите трима автори на текстовете с най-много прочитания, коментари и харесвания. Panodyssey си запазва правото да посочи още един победител, ако реши, че някоя история е особено добре написана, с качествено съдържание и е в рамките на изискванията, за да бъде наградена.

Наградите за отличените текстове и автори включват дарение от 1 000 евро от екипа на Panodyssey директно в портфейла на автора, който натрупа повече от 100 000 прочитания на своята коледна история, участваща в този конкурс, а всички победители ще бъдат представени в социалните медии и споделени с европейската мрежа на Panodyssey от издатели и медии.

Вижте всички подробности за конкурса можете да видите тук.

Напомняме на българската аудитория, че сред победителите в конкурса „Моята пандемична история“ (“My Pandemic Story”), организиран от европейска социална медия за творци Панодисей (Panodyssey), който се проведе през м. септември 2022, е българката Теодора Събева, която бе отличена с първо място за най-добър разказ на английски език. Тя бе класирана за своя разказ “Who stole the rainbows?” („Кой открадна дъгите?“). Според думите на човек от журито, наградата се присъжда заради способността на авторката да използва метафори и да прави всичко толкова истинско и в същото време приятно за четене.

Конкурсът „Любимият ми коледен момент“ е по инициатива на онлайн медията Panodyssey и се реализира в рамките на проект CREA – Creative European Alliance, финансиран по програма Креативна Европа, като Бизнес център за подпомагане на МСП – Русе е единственият партньор от България. Всеки човек на словото, независимо от предпочитанията си за тематика и жанр, може да се регистрира в медията, да чете и да публикува безплатно и дори да печели от творбите си. Как да се регистрирате, да създавате и да публикувате онлайн съдържание, можете да научите от сайта https://bscsme.eu/projects/crea/ или като се свържете с Бизнес центъра на тел. 082 821472 и електронна поща i.draganova@bscsme.eu.

Още от Актуално

Още от Конкурси

© 2019 Thesite All rights reserved!